Προς ολικό «λουκέτο» το πρωτάθλημα μπάσκετ – Αύριο θα συζητήσουν οι ομάδες

Προς ολικό «λουκέτο» το πρωτάθλημα μπάσκετ – Αύριο θα συζητήσουν οι ομάδες

Αύριο, Δευτέρα 23/3, θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Basket League. Εκεί αναμένεται να αποφασιστεί και το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα. Όπως όλα δείχνουν, πάμε για οριστική διακοπή.

Με τον κορωνοϊό να επελαύνει και στην Ελλάδα πλέον, το σενάριο της οριστικής διακοπής κάθε αθλητικής δραστηριότητας έχει αρχίσει να κερδίζει δυστυχώς πολλούς πόντους. Αύριο (23/3) ο ΕΣΑΚΕ κάλεσε τις 14 ομάδες της Basket League σε τηλεδιάσκεψη όπου και θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με το φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Τα γεγονότα που πρέπει να συνεκτιμηθούν είναι το ύστατο χρονικό όριο λήξης λόγω Εθνικών, αν υπάρξουν κι αυτές, το καλοκαίρι, οι υποχρεώσεις ομάδων στην Ευρώπη, επίσης αν υπάρξουν, και κυρίως οι οικονομικές επιπτώσεις σε σχέση με χορηγούς και συμβάσεις με εργαζόμενους αθλητές, προπονητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζήτημα επίσης αποτελεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τι θα συμβεί με το φετινό πρωτάθλημα καθώς υπάρχουν σενάρια ακόμα και για ακύρωση της σεζόν συνολικά, μετά από νομοθετική ρύθμιση, είτε η πρόωρη στέψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.