ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σήμερα η επίσημη απόφαση για την Basket League – Οριστικό «λουκέτο» το πιθανότερο σενάριο

Σήμερα η επίσημη απόφαση για την Basket League – Οριστικό «λουκέτο» το πιθανότερο σενάριο

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι το οριστικό «λουκέτο» στο πρωτάθλημα και να… ρίξει από τώρα τους τίτλους τέλους στη φετινή σεζόν.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω skype και αναμένεται να τεθούν επί τάπητος πολλά θέματα επί τάπητος. Τόσο όσον αφορά την στέψη του πρωταθλητή (με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να είναι πρώτος αυτή τη στιγμή στην regular season) όσο και όσον αφορά τις ομάδες που θα πάρουν στο επόμενο BCL.

Βέβαια το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει στην «ουρά» της βαθμολογίας και αφορά τις ομάδες που θα βρεθούν στην Α2. Και αυτό στην περίπτωση που δεν αποφασιστεί να υπάρξει πρωτάθλημα 16 ομάδων και προβιβασμό δύο ομάδων από την Α2. Και φυσικές ποιες θα είναι αυτές οι ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα τα ερωτήματα θα πάρουν απάντηση σήμερα το μεσημέρι και μετά την κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της ΕΚΟ Basket League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.