ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπάσκετ: Οι νέες ημερομηνίες για το προολυμπιακό τουρνουά – Πότε αγωνίζεται η εθνική

Μπάσκετ: Οι νέες ημερομηνίες για το προολυμπιακό τουρνουά – Πότε αγωνίζεται η εθνική

Η FIBA ανακοίνωσε σήμερα το νέο χρονοδιάγραμμα για τις τέσσερις διοργανώσεις, που θα λάβουν χώρα σε Βελιγράδι, Κάουνας, Σπλιτ και Βικτόρια.

Έτσι, η Εθνική μας ομάδα θα διεκδικήσει -μέσω Καναδά- την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο διάστημα 29 Ιουνίου-4 Ιουλίου του 2021.

Μάλιστα, η FIBA εξασφάλισε μικρή παράταση από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή προκειμένου να ολοκληρωθούν τα τουρνουά, με τον γενικό γραμματέα Ανδρέα Ζαγκλή να ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ.

Θυμίζουμε τα τέσσερα τουρνουά (29 Ιουνίου-4 Ιουλίου 2021):

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Σερβία, Δομινικανή Δημοκρατία, Νέα Ζηλανδία

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Ιταλία, Πουέρτο Ρίκο, Σενεγάλη

ΚΑΟΥΝΑΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Λιθουανία, Βενεζουέλα, Νότια Κορέα

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Πολωνία, Σλοβενία, Ανγκόλα

ΣΠΛΙΤ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Ρωσία, Γερμανία, Μεξικό

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Κροατία, Βραζιλία, Τυνησία

ΒΙΚΤΟΡΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Καναδάς, Ελλάδα, Κίνα

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Τσεχία, Τουρκία, Ουρουγουάη

Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο, ενώ το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα το πάρει η ομάδα που θα κατακτήσει κάθε τουρνουά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/FIBA_media/status/1260971164635213826

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.