ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οριστικό: Το πρωτάθλημα μπάσκετ στον Παναθηναϊκό – Δεν υποβιβάζονται ΠΑΟΚ και Άρης

Οριστικό: Το πρωτάθλημα μπάσκετ στον Παναθηναϊκό – Δεν υποβιβάζονται ΠΑΟΚ και Άρης

Ο ΕΣΑΚΕ απένειμε τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή της Basket League στους «πράσινους», καθώς το πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά λόγω της πανδημίας.

Στο έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του κλειστού του ΟΑΚΑ πάρθηκαν οι αποφάσεις για την κατάταξη των ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League που ως γνωστόν έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας.

Το πρωτάθλημα έβαλε οριστικά τους τίτλους τέλους, αφού η πρόταση της ΑΕΚ για διεξαγωγή Final 8 ώστε να αναδειχτεί ο πρωταθλητής, δεν έτυχε ανταπόκρισης.

Έτσι, το ΔΣ επικύρωσε οριστικά τη φετινή βαθμολογία, βάσει της οποίας ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής.

Η άλλη σημαντική απόφαση που πάρθηκε ήταν να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Άρης, οι δύο τελευταίες βαθμολογικά ομάδες, αν κι είναι άγνωστο το πώς θα γίνει του χρόνου το πρωτάθλημα.

Αναφορικά με την επόμενη σεζόν, οι ομάδες συζητούν να υπάρχει εγγυητική ύψους 200.000 ευρώ από κάθε ομάδα ώστε να υπάρχει κάλυψη σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσκολίας ρευστότητας για τους μισθούς των αθλητών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, έπεσε στο τραπέζι και το ζήτημα της χωρητικότητας των γηπέδων που θα πρέπει να είναι minimum 1200 θέσεις, όπως και να μπει ένα ελάχιστο ποσό για μπάτζετ το οποίο δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί πόσο ψηλά θα φτάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.