ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αντιδράει στην απόφαση του ΕΣΑΚΕ η ΑΕΚ: «Εμείς δεν συμμετείχαμε σε καμία διαδικασία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα»

Αντιδράει στην απόφαση του ΕΣΑΚΕ η ΑΕΚ: «Εμείς δεν συμμετείχαμε σε καμία διαδικασία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα»

Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την στέψη του Παναθηναϊκού, κάτι που φαίνεται πως βρίσκει αντίθετη την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Στο διοικητικό συμβούλιο των ομάδων που έγινε την Πέμπτη (21/05), αποφασίστηκαν μια σειρά από πράγματα. Μεταξύ αυτών η ανάδειξη του πρωταθλητή 2019-20, Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αλλά όχι και ο υποβιβασμός των Άρη – ΠΑΟΚ, που ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, μέχρι την διακοπή της σεζόν, λόγω του κορονοϊού.

Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ, ειδικά από την στιγμή που βγαίνει προς τα έξω ότι ομόφωνα συμφωνήθηκαν τα παραπάνω.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέμεναν στην θέση που είχαν τον τελευταίο καιρό, και αυτή αφορούσε την συνέχιση του πρωταθλήματος, είτε με την μορφή Final 8, είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής, που θα έβγαζε τον πρωταθλητή στο γήπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό επέμεναν και τώρα, χωρίς συμμάχους, με τους κύκλους της να αναφέρουν «θέλαμε την συνέχιση του πρωταθλήματος υπό προϋποθέσεις, να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο. Ήμασταν έτοιμοι, ακόμα και με λιγότερους παίκτες, χωρίς ξένους. Εμείς δεν συμμετείχαμε σε καμία διαδικασία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ούτε ποιος θα πέσει. Θέλαμε το δίκαιο, θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.