ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οριστικό: Δείτε πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα του ΝBA

Οριστικό: Δείτε πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα του ΝBA

Το μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ επιστρέφει και επίσημα.

Με ψήφους 29-1, οι ομάδες υπερψήφισαν την επανέναρξη της σεζόν, με τη συμμετοχή των 22 εξ αυτών στο Ορλάντο! Η μοναδική αρνητική ψήφος ήταν των Μπλέιζερς. Βάσει του πλάνου, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά στις 31 Ιουλίου, όπου θα διεξαχθούν οκτώ ματς κανονικής περιόδου, μέχρι τα playoffs. Οι 13 ομάδες θα είναι από τη Δύση και οι 9 από την Ανατολή, ενώ εκτός από εκείνες που βρίσκονται ήδη σε θέσεις για τα playoffs, θα συμμετέχουν ακόμη οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Σακραμέντο Κινγκς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Φίνιξ Σανς και Γουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Από την Ανατολή, οι πρώτοι οκτώ είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, Τορόντο Ράπτορς, Μπόστον Σέλτικς, Μαϊάμι Χιτ, Ιντιάνα Πέισερς, Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μπρούκλιν Νετς και Ορλάντο Μάτζικ, ενώ αντίστοιχα από τη Δύση οι Λος Άντζελες Λέικερς, Κλίπερς, Ντένβερ Νάγκετς, Γιούτα Τζαζ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Χιούστον Ρόκετς, Ντάλας Μάβερικς και Μέμφις Γκρίζλις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, η περίοδος της προετοιμασίας θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου, με τις ομάδες να πηγαίνουν στο Ορλάντο στις 7 Ιουλίου. Η free agency ορίστηκε για τις 18 Οκτωβρίου, ενώ αναφορικά με την έναρξη της σεζόν 2020/21, η προετοιμασία των ομάδων αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου, ενώ πιθανότερη ημερομηνία της πρεμιέρας είναι αυτή της 1ης Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.