ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μία «ανάσα» από Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός

Μία «ανάσα» από Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που έχει έρθει σε προχωρημένες επαφές με τον Νεμάνια Νέντοβιτς για να αντικαταστήσει το Νικ Καλάθη και να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Μία ηχηρή μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει το «τριφύλλι» για τις θέσεις των γκαρντ, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον πρώην παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο, Νεμάνια Νέντοβιτς. Η σερβική ιστοσελίδα «nova.rs» ανέφερε πως ο 29χρονος παίκτης βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το ΟΑΚΑ, ενώ υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Για την ακρίβεια, από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας υπήρξε επαφή με τον παίκτη, ο οποίος είναι θετικός στην προοπτική του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διαφορά στο οικονομικό σκέλος, η οποία, όμως, δεν θεωρείται ανυπέρβλητη και μπορεί να ξεπεραστεί στο άμεσο μέλλον. Γι’ αυτό και οι «πράσινοι» έχουν μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων μαζί του.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο Παναθηναϊκός θα βάλει στη γραμμή της περιφέρειάς του ένα… επιθετικό όπλο, με «πλούσια» εμπειρία στην Euroleague και παραστάσεις και από το ΝΒΑ. Ο Νέντοβιτς ξεχώρισε στην τριετία του στην Ουνικάχα Μάλαγα (2015-2018) και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στο Μιλάνο.

Φυσικά, όπως είναι γνωστό, το αρνητικό στην περίπτωσή του αφορά τους τραυματισμούς, που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Τη σεζόν 2019-2020 σε 17 αγώνες της Euroleague ο Νέντοβιτς μέτρησε 7,9 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.