ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός: Με Αλβέρτη, Διαμαντίδη και Παπαπέτρου η καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας (φώτο)

Παναθηναϊκός: Με Αλβέρτη, Διαμαντίδη και Παπαπέτρου η καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας (φώτο)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει μία καινούργια προσπάθεια ενόψει της νέας σεζόν και θα ήθελε στο πλευρό να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, τον οποίο προσπαθεί να προσελκύσει με την παρουσία του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Δημήτρη Διαμαντίδη στο διαφημιστικό για τα εισιτήρια διαρκείας.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει γνωστό εδώ και καιρό δια στόματος Τάκη Τριαντόπουλου, πως σκοπεύει να βγάλει εισιτήρια διαρκείας, για να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να στηρίξει την νέα προσπάθεια που γίνεται.

Φυσικά, οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως όλα τα δεδομένα ενόψει της ερχόμενης σεζόν είναι αβέβαια, λόγω της εποχής του κορωνοϊού. Όμως, όπως ανέφεραν και στην ανακοίνωσή τους, αφουγκράστηκαν την άνευ προηγούμενου θέληση όλων να βοηθήσουν, παρά την ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής των αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές.

Μάλιστα, για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζουν μεγάλη μείωση έως 40% σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα, που φέρνει στη διάθεση του κοινού εισιτήρια διαρκείας, ενόψει της επόμενης, δύσκολης σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.