ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γ. Αντετοκούνμπο: Ακλόνητο φαβορί για το back to back MVP στο NBA

Γ. Αντετοκούνμπο: Ακλόνητο φαβορί για το back to back MVP στο NBA

O Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε και φέτος όλα τα φώτα επάνω του, μέχρι την διακοπή του NBA και σύμφωνα με την ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ξανά ο κορυφαίος του πλανήτη.

Ο Greek Freak μέχρι τη διακοπή της σεζόν είχε 29,6 πόντους, 13,7 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ κατά μέσο όρο σε σύνολο 57 αγώνων. Οι επιδόσεις του είναι εντυπωσιακές, κάτι που σημαίνει πως οι ελπίδες του να ανακηρυχτεί ξανά πολυτιμότερος παίκτης της καλύτερης λίγκας του κόσμου είναι αυξημένες. Μεγάλος του αντίπαλος είναι φυσικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που την φετινή σεζόν μέχρι στιγμής είχε: 25,7 πόντους, 7,9 ριμπάουντ και 10,6 ασίστ μέσο όρο.

Η ψηφοφορία για τα βραβεία θα ολοκληρωθεί πριν από τις 30 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει πως δεν θα υπολογιστούν καθόλου οι επιδόσεις των παικτών στα παιχνίδια της «φούσκας» του Ορλάντο. Λίγοι είναι οι παίκτες που έχουν καταφέρει να κερδίσουν έναν back to back τίτλο MVP στην ιστορία του ΝΒΑ μέχρι τα 25 τους χρόνια. Αυτοί είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Γιάννης έχει κάνει παραπάνω από αρκετά πράγματα για να αξίζει το back-to-back βραβείο του MVP. Όσα κάνει για εμάς και στις δύο πλευρές του παρκέ, όσα μας δίνει κάθε βράδυ, ο τρόπος που θέτει τον πήχη για όλους, η κουλτούρα και η εργατικότητά του, το πώς είναι ως συμπαίκτης… Είναι ένας απίστευτος συμπαίκτης, δεν είναι εγωιστής, τα κάνει όλα. Αυτό σημαίνει να είσαι MVP. Φυσικά και νιώθω πως το αξίζει και είμαι ενθουσιασμένος που τον στηρίζω», δήλωσε ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.