Παναθηναϊκός: Προβάρει τα «πράσινα» ο Σαντ Ρος – Οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές

Παναθηναϊκός: Προβάρει τα «πράσινα» ο Σαντ Ρος – Οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές

Ο Σαντ Ρος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Παναθηναϊκός με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να κλείσει τον Κουβανό για την ενίσχυση της ομάδας και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί.

Ο 29χρονος Κουβανός ήταν σχεδόν δεδομένο πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία είχε συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, ωστόσο, κατόπιν συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών αποφασίστηκε να μην ενεργοποιηθεί αυτή η οψιόν.

Ο Παναθηναϊκός από την προηγούμενη εβδομάδα είχε ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως τον θέλει στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος και έτσι μέσα σε λίγες ώρες η έκβαση της υπόθεσης άλλαξε σε απόλυτο βαθμό.

Οι «πράσινοι» δεν έχασαν χρόνο και συμφώνησαν άμεσα με τον Σαντ Ρος που επιστρέφει στην Αθήνα (είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ) για λογαριασμό των Πρωταθλητών Ελλάδας. Μια εξέλιξη που λύνει τα χέρια του Γιώργου Βόβορα που αποκτά ένα εργαλείο πολυσύνθετο στην περιφέρεια με δυνατότητα να παίζει από το «1» έως «3» σε επίθεση και άμυνα με το τελευταίο κομμάτι να τον κατατάσσει σε έναν εκ των πιο χρήσιμων εργαλείων της Ευρωλίγκας.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του τριφυλλιού για τη συμφωνία με τον Κουβανό στην υπόθεση του οποίου τα δεδομένα άλλαξαν άρδην με την ΤΣΣΚΑ και τον Αντρέα Βατούτιν να δηλώνουν επίσημα πως δεν θα συνεχίσουν μαζί με τον Ρώσο παράγοντα να δηλώνει: «Ήταν απλά μία επαγγελματική απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσπαθήσαμε σκληρά να βρούμε τους πόρους για να κρατήσουμε τον Χάουαρντ στο ρόστερ, επειδή στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε εδώ, απέδειξε πως είναι πολύτιμος παίκτης και εξαιρετικός συμπαίκτης. Δυστυχώς, λόγω της μείωσης του μπάτζετ και του οικονομικού προβλήματος από την πανδημία, δεν υπήρχε χώρος και δε μπορούμε αυτή τη στιγμή να κάνουμε έξτρα έξοδa. Τον αφήσαμε ελεύθερο με λύπη και ευγνωμοσύνη για τα όσα πρόσφερε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.