ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σφοδρή επίθεση Φενέρμπαχτσε σε Ε. Κάντερ: «Οι τρομοκράτες δεν έχουν θέση στην ομάδα μας»

Σφοδρή επίθεση Φενέρμπαχτσε σε Ε. Κάντερ: «Οι τρομοκράτες δεν έχουν θέση στην ομάδα μας»

Απίστευτη επίθεση δέχθηκε ο Ενές Κάντερ από την Φενέρμπαχτσε, που απάντησε σε μία φωτογραφία του Τούρκου μπασκετμπολίστα και τόνισε ότι η πόρτα είναι κλειστή για τον τρομοκράτη.

Ο Τούρκος σέντερ, ο οποίος είναι από τους μεγαλύτερους πολέμιους του Προέδρου της χώρας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δέχθηκε σφοδρή επίθεση από τη Φενέρ, επειδή… τόλμησε να «ανεβάσει» στο Instagram μία φωτογραφία, από την εποχή που αγωνιζόταν εκεί!

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο σέντερ των Σέλτικς δημοσίευσε μία φωτογραφία, από την εποχή και τα εφηβικά του χρόνια που αγωνιζόταν στη Φενέρμπαχτσε, αναφέροντας: «Για πολλά χρόνια φόρεσα τη φανέλα της αγαπημένης μου Φενέρμπαχτσε, όταν μια μέρα επιστρέψω πίσω στην πατρίδα, μόνο τη δική της φανέλα θα φορέσω».

Για να ακολουθήσει η ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας, η οποία τον χαρακτήρισε μέχρι και… τρομοκράτη: «Ο άνθρωπος που ονομάζεται Ενές Καντέρ δημοσίευσε στα social media τις ίδιες φράσεις την 1η Ιουνίου και σήμερα. Θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό γι’ αυτά που είπε δύο φορές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο σύλλογός μας δεν έχει καμία σχέση και δεν πρόκειται να έχει ούτε στο μέλλον με έναν άνθρωπο που το όνομά του έχει συνδεθεί με τρομοκρατικές οργανώσεις και του οποίου η συμπεριφορά ήταν γνωστή όταν αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε. Θα το ξαναπούμε: Οι πόρτες μας είναι κλειστές για εκείνον και κλειστές θα παραμείνουν».​


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.