ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

NBA: Θετικός στον κορωνοϊό ακόμα ένας παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς

NBA: Θετικός στον κορωνοϊό ακόμα ένας παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς

Άλλος ένας παίκτης του ΝΒΑ προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, Πατ Κόνανγκτον.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ δεν έχει ταξιδέψει στο Ορλάντο, αλλά ελπίζει ότι οι γιατροί θα του δώσουν τις επόμενες μέρες το “οκ” για να πάει στη Disney World και να ενισχύσει την ομάδα του Αντετοκούνμπο ενόψει της συνέχειας της σεζόν 2019/20.

«Αισθάνομαι εξαιρετικά και ανυπομονώ να συναντήσω ξανά τους συμπαίκτες μου» , δήλωσε ο άσος των “Ελαφιών”, ο οποίος έχει μέσο όρο 5.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 18.3 λεπτά συμμετοχής σε 61 αγώνες.

Να σημειωθεί ότι ο Κόνατον είναι ο δεύτερος παίκτης των Μπακς που προσβλήθηκε από τον ιό, μετά τον Έρικ Μπλέντσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.