Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για την επιστροφή του Μποχωρίδη στα «πράσινα»

Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για την επιστροφή του Μποχωρίδη στα «πράσινα»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του ρόστερ για τη νέα σεζόν και πλέον σειρά φαίνεται να παίρνει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για να υπογράψει και να ανακοινωθεί και επίσημα από το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη προχωρήσει στην ανακοίνωση της συνεργασίας τους με τους Νεμάνια Νέντοβιτς, Μάρκους Φόστερ και Ζακ Όγκαστ, έχουν «κλείσει» τον Χάουαρντ Σαντ Ρος και σύντομα θα ολοκληρώσουν και την επιστροφή του «Μπόχω» στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο διεθνής παίκτης μέτρησε 14,6 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ ως ηγέτης του Άρη στο πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020 και αναμένεται να πάει στο «τριφύλλι» έχοντας συμπληρωματικό ρόλο και δυναμώνοντας τον ισχυρό ελληνικό κορμό, που διαθέτει στα χέρια του ο Γιώργος Βόβορας. Στην ουσία, ο Μποχωρίδης θα δώσει λύσεις και «ανάσες» στις θέσεις της περιφέρειας.

Φυσικά, η περίπτωση του Μποχωρίδη βρίσκεται στην «πράσινη» λίστα εδώ και μήνες. Για την ακρίβεια, το περσινό καλοκαίρι και ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε προσπαθήσει να τον φέρει πίσω στο Μαρούσι, αλλά δεν τα είχε καταφέρει τότε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεσή του, λοιπόν, δουλεύτηκε εκ νέου στο φετινό… παζάρι και το επόμενο διάστημα αναμένεται να τελειώσει και το τυπικό σκέλος με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις. Στη συνέχεια, ο παίκτης θα γίνει και επίσημα εκ νέου κάτοικος Αθήνας και θα παίξει ξανά στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.