Φαβορί η Αθήνα για το Final 8 του Basketball Champions League

Φαβορί η Αθήνα για το Final 8 του Basketball Champions League

Το τελευταίο διάστημα, με το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού στο Ισραήλ, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν εκφράσει την πρόθεση να διοργανώσουν το Final 8 στο ΟΑΚΑ.

Η ήνα θεωρείται κάπως πιο ασφαλής σε σχέση με την Ιερουσαλήμ, και καταστρώνουν τα πλάνα τους, προκειμένου να γίνουν όλα με ασφάλεια για την υγεία όλων των συμμετεχόντων.

Δημοσίευμα από το Ισραήλ τώρα έρχεται να επιβεβαιώσει πως η ανάληψη της διοργάνωσης από την Χάποελ απομακρύνεται.

«Μετακομίζει από την Ιερουσαλήμ στην Αθήνα το Champions League», αναφέρει ο τίτλος της Walla, που σημειώνει ότι η χώρα είναι σε «κόκκινο συναγερμό» εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Και συνεχίζει, γράφοντας πως «η ευρωπαϊκή πόλη που τώρα είναι σε καλή κατάσταση και θεωρείται η πιο σίγουρη υποψήφια για να αναλάβει τη διοργάνωση είναι η Αθήνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με σιγουριά τι θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου, αφού η πανδημία, που έχει πλήξει όλο τον κόσμο, είναι μια κατάσταση που εκτιμάται μέρα με την μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.