Άντονι Ντέιβις: Έβαλε το όνομά του δίπλα στον Κόμπι Μπράιαντ

Άντονι Ντέιβις: Έβαλε το όνομά του δίπλα στον Κόμπι Μπράιαντ

Ο Άντονι Ντέιβις,έβαλε το όνομά του δίπλα στον Κόμπι Μπράιαντ μετά την τρομερή εμφάνιση του κόντρα στους Τζαζ.

Ο «AD» μέτρησε 42 πόντους στο παιχνίδι με την ομάδα της Γιούτα, έχοντας σκοράρει τους 23 (δηλαδή 20+) στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Έτσι, έβαλε το όνομά του δίπλα στον Κόμπι Μπράιαντ, καθώς ο «Black Mamba» ήταν ο τελευταίος που το είχε πετύχει αυτό με την φανέλα των Λέικερς το 2012-13, όπως τον ενημέρωσε η δημοσιογράφος του «ESPN», Ρέιτσελ Νίκολς, μετά το ματς.

Ο Ντέιβις εντυπωσιασμένος απάντησε: «Σημαίνει πολλά να είσαι σε μια κατηγορία μαζί του. Έχω ανατριχιάσει! Είναι δύσκολο να μιλάω για εκείνον, αλλά το να είμαι σε μια κατηγορία μαζί του σημαίνει πολλά. Ξέρω πως μας κοιτάει από ψηλά. Θέλουμε να το κάνουμε για εκείνον. Είναι τιμή μου που αναφέρομαι και μόνο δίπλα στο όνομά του».

Λίγο αργότερα είπε πως «ο κόουτς μου είπε να είμαι πιο επιθετικός. Νιώσαμε πως έπαιξα όπως με την άμυνα των Ράπτορς, αποδεχόμενος το double team. Έπαιξα σωστά, αλλά πρέπει ακόμα να είμαι πιο επιθετικός».

Τέλος, τα τρία παιχνίδια του με 40+ πόντους και 10+ ριμπάουντ σε μια σεζόν, είναι τα περισσότερα, από το 2007-08, που το είχε καταφέρει και πάλι ο «Black Mamba».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.