ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παναθηναϊκός: Τελειώνει σήμερα το deal με τον Λεωνίδα Κασελάκη

Παναθηναϊκός: Τελειώνει σήμερα το deal με τον Λεωνίδα Κασελάκη

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Λεωνίδας Κασελάκης, καθώς σήμερα αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Οι «πράσινοι» κλείνουν τα κενά στο ρόστερ και η μέρα θα κλείσει με μία ακόμα προσθήκη. Μετά την αλλαγή δεδομένων και την συμφωνία με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης ολοκληρώνουν την συμφωνία τους και με τον Λεωνίδα Κασελάκη.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων και πως ο μέχρι πρότινος άσος του Προμηθέα θα υπογράψει απόψε (5/8), ώστε να φορέσει και τυπικά τα πράσινα.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πάντως πως το deal δεν ήταν… κλεισμένο και πως έπρεπε να διευθετηθούν κάποια ζητήματα, τα οποία δεν ήταν πάντως ικανά για να φέρουν τέλος στις επαφές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, ο «Κασέλ» ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, έχοντας στις πλάτες του αρκετές παραστάσεις με τον Προμηθέα, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, την Αστάνα και την Κηφισιά. Πέρσι, ο διεθνής φόργουορντ αγωνίστηκε στην ομάδα της Πάτρας, μετρώντας 8,1 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ ανά ματς στο Eurocup, μαζί με καλά ποσοστά ευστοχίας (43,9% στο δίποντο, 41,5% στο τρίποντο, 73,7% στις βολές).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.