Ν.Παππάς: «Ελπίζω να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό – Θα συνεχίσω να υποστηρίζω την ομάδα»

Ν.Παππάς: «Ελπίζω να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό – Θα συνεχίσω να υποστηρίζω την ομάδα»

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε ότι δεν θα σταματήσει να υποστηρίζει τον σύλλογο, ενώ ανέφερε ότι θα ήθελε να είναι “εις το επανιδείν” και όχι οριστικό αντίο.

Ο διεθνής γκαρντ συμμετείχε στο τουρνουά «3 on 3» του Άγγελου Τσάμη στην Ρόδο και λίγο πριν γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους του Παναθηναϊκού, τοποθετήθηκε σχετικά με την πρόσφατη αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση αν το… διαζύγιο είναι προσωρινό ή αν θα επιστρέψει στο μέλλον, ο Παππάς τόνισε: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Μακάρι να είναι ένα “εις το επανιδείν”. Όπως και να έχει, δεν μπορώ να πω αντίο στον Παναθηναϊκό. Εγώ είμαι στον Παναθηναϊκό 30 χρόνια, από τότε που γεννήθηκα. Δεν μου λέει κάτι που έφυγα. Θα συνεχίσω να τον υποστηρίζω και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να γυρίσω στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.