ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μπασκόνια: Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον σύλλογο

Μπασκόνια: Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον σύλλογο

H Μπασκόνια μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι ένα μέλος της ομάδας εμφανίζεται θετικό στον κορωνοϊό και έτσι έγινε ο πέμπτος σύλλογος με κάποιο κρούσμα.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας πέρασαν από τον καθιερωμένο έλεγχο για τον COVID-19 την Παρασκευή, καθώς για τις 10/8 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του συλλόγου. Ωστόσο, όπως φάνηκε ένα μέλος του συλλόγου έχει προσβληθεί από την πανδημία.

Μέσω ανακοίνωσης οι Βάσκοι έκαναν γνωστό πως το θιγόμενο πρόσωπο δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν άλλο από την πρώτη ομάδα, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.