ΝΒΑ: Μετά τους Μπακς και οι υπόλοιπες ομάδες δεν κατέβηκαν στα play off – Αναβολή όλων των αγώνων (βίντεο)

ΝΒΑ: Μετά τους Μπακς και οι υπόλοιπες ομάδες δεν κατέβηκαν στα play off – Αναβολή όλων των αγώνων (βίντεο)

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανακοίνωσαν ότι δεν θα κατέβουν στο Game 5, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία με αφορμή τον πυροβολισμό του Αφροαμερικανού Τζέικομπ Μπλέικ μπροστά στα τρία παιδιά του, ανοίγοντας τον δρόμο και για τις υπόλοιπες ομάδες του NBA, οι οποίες αποφάσισαν επίσης να μην κατέβουν, υποχρεώνοντας τη διοργανώτρια αρχή να αναβάλει όλα τα παιχνίδια των play off.

Ως εκ τούτου, δεν θα εξεταστεί το ενδεχόμενο τιμωρίας των Μπακς, ενώ οι αγώνες θα οριστούν σε άλλη ημερομηνία.

Νωρίτερα, οι παίκτες των Σέλτικς και των Ράπτορς αποκάλυψαν πως σκέφτονται σοβαρά να μποϊκοτάρουν το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας, με αφορμή το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στο Ουισκόνσιν.

Το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, οι Μπακς πήραν μια ιστορική απόφαση, καθώς δεν κατέβηκαν να παίξουν στο Game 5 με το Ορλάντο, όπου με νίκη θα προκρίνονταν στα ημιτελικά της Ανατολής! Οι Μπακς, μαζί με τους ανώτερους αξιωματούχους του ΝΒΑ, βρέθηκαν για αρκετή ώρα έξω από τα αποδυτήρια, παραμένοντας αμετακίνητοι στην απόφαση τους!

Η διοργανώτρια αρχή του NBA ανέφερε ότι ανέβαλε και τα τρία παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν και ότι θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής!

Φυσικά τα πάντα ξεκίνησαν από την ιστορική απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να μην «κατέβουν» κόντρα στο Ορλάντο και ακολούθησαν τόσο οι Ρόκετς με τους Θάντερ, όσο και οι Λέικερς με τους Μπλέιζερς.

Γι’ αυτόν τον λόγο, το ΝΒΑ αποφάσισε να αναβάλει τα ματς!

Οι παίκτες που βρίσκονται στη «φούσκα» του Ορλάντο συγκάλεσαν ανοιχτή σύσκεψη που θα γίνει τα ξημερώματα για να αποφασίσουν αν και πώς θα συνεχίσουν τις δυναμικές αντιδράσεις τους.

Σε αυτή τη σύσκεψη έχουν κληθεί να είναι όλοι παρόντες για να ακουστούν όλες οι απόψεις και να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων του ΝΒΑ δεν περίμεναν τέτοιο κύμα αντιδράσεων, αλλά ασφαλώς και αναμένουν τη στάση των παικτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.