ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Basket League: Στις 10 Οκτωβρίου το τζάμπολ

Basket League: Στις 10 Οκτωβρίου το τζάμπολ

Στις 10 Οκτωβρίου αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ να διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική της Basket League για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε πως η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το Super Cup θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Προμηθέα και του Περιστερίου.

Από εκεί και πέρα, την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- δύο σημαντικές αλλαγές: την θέσπιση της έξτρα εγγυητικής που πρέπει να καταβάλλουν οι ομάδες (140.000€) και την δεσμευτικότητα των αποφάσεων που παίρνει η -οσονούπω νεοσυσταθείσα- επιτροπή αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπερ και σημαίνει πως οι δύο συγκεκριμένες παράμετροι δεν θα αφορούν στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά θα τεθούν σε ισχύ από την αγωνιστική περίοδο 2021/22.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.