ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Μπαρτζώκας για το τουρνουά στη Βαλένθια: «Έχω περιέργεια πως θα ανταποκριθούμε σε όσα έχουμε δουλέψει»

Γ.Μπαρτζώκας για το τουρνουά στη Βαλένθια: «Έχω περιέργεια πως θα ανταποκριθούμε σε όσα έχουμε δουλέψει»

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τα δυνατά φιλικά στη Βαλένθια. Ο Έλληνας τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά 9 νέους παίκτες και περιμένει την ανταπόκρισή τους σε όσα έχει διδάξει στις προπονήσεις της ομάδας.

Δηλώσεις έκανε όμως κι ο Σάσα Βεζάνκοφ, εστιάζοντας στα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

«Έχουμε έναν ενθουσιασμό σε μια περίεργη κατάσταση για όλους μας. Εγώ από την πλευρά μου έχω ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον και περιέργεια να δω πως θα ανταποκριθεί η ομάδα σε όσα έχουμε δουλέψει. Μην ξεχνάμε πως έχουμε εννιά καινούργιους παίκτες και σε αυτούς συμπεριλαμβάνω και τους Χαραλαμπόπουλο, ΜακΚίσικ και Έλις, που έπαιξαν σε ελάχιστα ματς πέρυσι. Η ομάδα μας έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να γίνει συμπαγής και ομοιογενής. Είμαι σίγουρος πως αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν πολύ στο να δουλέψουμε μετά στην πιο σωστή κατεύθυνση».

Οι δηλώσεις του Βεζένκοφ

«Η αυριανή μέρα είναι αυτή που όλοι περιμέναμε. Δυστυχώς έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση, έστω και σε επίσημα φιλικά. Προσπαθούμε ακόμη να βρούμε τον ρυθμό μας και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Είμαστε χαρούμενοι βρισκόμαστε ξανά στα γήπεδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε. Άλλωστε κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Όλοι θέλουμε να παίζουμε μπροστά σε κόσμο και γεμάτα γήπεδα, όμως, οι συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν αυτή τη στιγμή. Πρέπει να πάμε βήμα, βήμα, να ακολουθούμε τα πρωτόκολλα, να έχουμε ατομική ευθύνη και ελπίζω σύντομα όλα τα γήπεδα να είναι γεμάτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.