ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΝΒΑ: O Γ.Τεμπλ ονόμασε τον γιο του με έναν αριθμό (φώτο)

ΝΒΑ: O Γ.Τεμπλ ονόμασε τον γιο του με έναν αριθμό (φώτο)

Ο Γκάρετ Τεμπλ αποκάλυψε πώς αποφάσισε να ονομάσει το νεογέννητο γιο του και η αλήθεια είναι πως δεν έχει καμία σχέση με τα… συνηθισμένα.

Ο 34χρονος φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού κρατάει πλέον στην αγκαλιά του τον πρωτότοκο γιο του. Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram αποκάλυψε και το όνομά του, το οποίο αν μη τι άλλο προκαλεί εντύπωση.

«Στις 28 Αυγούστου και ώρα 5.59 μ.μ. άλλαξε η ζωή μου για πάντα. Η καλή μου γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο. Είναι κάτι απίστευτο. Ανυπομονώ να τον δω να μεγαλώνει. Ευχαριστώ το Θεό που μας ευλόγησε. Το μικρό θα τον αποκαλούμε “Δύο”», αποκάλυψε πρόσφατα ο Αμερικανός NBAer.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CFDH8fHnXS7

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.