Περιφέρεια Aττικής: «Όχι» στο κονδύλι 178.640 ευρώ για το F8 του BCL στην Αθήνα

Περιφέρεια Aττικής: «Όχι» στο κονδύλι 178.640 ευρώ για το F8 του BCL στην Αθήνα

Το Final 8 απομακρύνεται από την Αθήνα όλο και περισσότερο και σε αυτό συνέβαλε μία κίνηση της Περιφέρειας Αττικής, στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο όπου πάρθηκε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της διοργάνωσης.

To περιφερειακό συμβούλιο με ψήφους 50-44 καταψήφισε το κονδύλι ύψους 178.640 ευρώ για το Final 8 της Αθήνας στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τη διοργάνωση του Basketball Champions League.

Στον αέρα παραμένει λοιπόν η διεξαγωγή του Final 8 της Αθήνας, αφού μετά και τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού ήρθε και το «όχι» της Περιφέρειας Αττικής για το θέμα του κονδυλίου.

Η Περιφέρεια αποφάσισε πως δεν θέλει να συμβάλει οικονομικά στην κάλυψη του τουρνουά, και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει έδρα, αφού Ισπανία και Τσεχία παραμονεύουν για να το αναλάβουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διοργανώτρια αρχή του BCL με επιστολή της ζήτησε από την ΑΕΚ να απαντήσει μέχρι σήμερα για το αν θα είναι σε θέση να διοργανώσει το Final 8.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.