Παναθηναϊκός: «Παίζει δυνατά» η επιστροφή του Ίαν Βουγιούκα στο ρόστερ

Παναθηναϊκός: «Παίζει δυνατά» η επιστροφή του Ίαν Βουγιούκα στο ρόστερ

Ο Παναθηναϊκός αναζητά το τελευταίο κομμάτι για την ολοκλήρωση του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και όλα δείχνουν ότι θα είναι ένας παλιός γνώριμος, που παραμένει χωρίς ομάδα, ο Ίαν Βουγιούκας.

Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του δουλεύουν εντατικά με τους νέους και τους παλιούς παίκτες της ομάδας, έχοντας ολοκληρωμένο το… παζλ του ρόστερ για μία απαιτητική σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Το Depth Chart έχει σχηματιστεί, αλλά ίσως υπάρξει ακόμα μία προσθήκη!

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης εξετάζουν την επιστροφή του Ίαν Βουγιούκα. Ο έμπειρος σέντερ παραμένει free agent μετά την πρόσφατη αποχώρηση του από το ΟΑΚΑ, αλλά θα μπορούσε να δώσει βάθος και… παραστάσεις στην front line του συλλόγου, ενώ, παράλληλα, εξετάζεται και ως μία προσωπικότητα που θα μπορέσει να βοηθήσει στα αποδυτήρια.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, όμως το παράθυρο για την επιστροφή του Βουγιούκα στο «τριφύλλι» είναι ανοιχτό και δεν αποκλείεται να δούμε εξελίξεις άμεσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε πως ο 35χρονος σέντερ αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκός (2010-2012 και 2017-2020), έχοντας τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και ένα τρόπαιο της Euroleague στο… πράσινο παλμαρέ του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.