ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένα βήμα πριν τους τελικούς οι Λέικερς των Λεμπρόν και Ντέιβις μετά το 3-1 επί των Νάγκετς (βίντεο)

Ένα βήμα πριν τους τελικούς οι Λέικερς των Λεμπρόν και Ντέιβις μετά το 3-1 επί των Νάγκετς (βίντεο)

Πιο κοντά από ποτέ σε ακόμα μία συμμετοχή στους τελικούς του NBA βρίσκεται ο Λεμπρόν Τζέιμς και η παρέα του, μετά τη νίκη με 114-108 επί των Νάγκετς, που έφερε το 3-1 στην σειρά.

Με το All Star… δίδυμο τους να έχει συνολικά 60 πόντους, 14 ριμπάουντ και 11 ασίστ, οι Λέικερς άντεξαν όταν οι Νάγκετς πίεσαν για την ανατροπή, πήραν την νίκη με 114-108 και απέχουν μία νίκη από την επιστροφή τους στους τελικούς του ΝΒΑ μετά το 2010 όταν και κατέκτησαν το τελευταίο τους πρωτάθλημα με τον Κόμπε Μπράιαντ.

Οι Λέικερς με έναν… σεληνιασμένο Άντονι Ντέιβις ο οποίος ξεκίνησε με 6/6 δίποντα, πήραν το προβάδισμα από νωρίς, διατηρώντας μία διαφορά ασφαλείας μέχρι το πρώτο ημίχρονο (55-60). Ο Μάρει προσπαθούσε να κρατήσει τους Νάγκετς εντός διεκδίκησης της νίκης, με τους Λέικερς να προηγούνται με 11 πόντους (82-71) με την άνοδο του Τζέιμς. Αλλά το Ντένβερ βρήκε την δύναμη χάρη στους Μάρει αλλά και τον Γιόκιτς, να… επιστρέψει και να μειώσει σε 87-84 με την λήξη της τρίτης περιόδου.

Οι Λέικερς ξέφυγαν και πάλι στο σκορ με 7 πόντους (86-93), αλλά και πάλι οι Νάγκετς μπόρεσαν να μειώσουν σε 102-105. Με τον Λεμπρόν να είναι ψύχραιμος από την γραμμή των βολών, η ομάδα του Λος Άντζελες προηγήθηκε με 104-111 με 56΄΄ για το φινάλε του αγώνα. Στην επόμενη επίθεση ο Πόουπ αστόχησε σε τρίποντο αλλά ο Ρόντο ήταν εκεί για το επιθετικό ριμπάουντ, ενώ κέρδισε και φάουλ με 31΄΄ για το τέλος. Ο άσος των Λέικερς είχε 1/2 (106-112).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δωδεκάλεπτα: 30-37, 55-60, 84-87, 108-114.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.