ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Χ.Σαντ-Ρος στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στην Χίμκι

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Χ.Σαντ-Ρος στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στην Χίμκι

Έναν αρκετά σημαντικό λόγο για να πονοκεφαλιάζει έχει ο Γιώργος Βόβορας ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος για το παιχνίδι με την Χίμκι.

Δυσάρεστα μαντάτα για το «τριφύλλι» και τον Γιώργο Βόβορα. Ο Κουβανός παίκτης, που θα έχει μεγάλο ρόλο στους πρωταθλητές Ελλάδας την νέα σεζόν, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και τη Δευτέρα (28/9), καθώς ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο ξεκίνημα της προετοιμασίας στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού και έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Ο πρώην γκαρντ-φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που προορίζεται να είναι ο παίκτης που θα «δένει» την άμυνα με την επίθεση του Παναθηναϊκού, δεν θα μπει στο αεροπλάνο για τη Ρωσία και είναι νοκ – άουτ για την πρεμιέρα της Euroleague απέναντι στη Χίμκι (2/10, 20:00).

Ο 29χρονος θα παραμείνει στην Αθήνα και θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, με στόχο να είναι έτοιμος στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ (9/10, 21:00).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα, κανονικά προπονήθηκε ο Πιερ Τζάκσον, που… φουλάρει για το παιχνίδι της Μόσχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.