ΕΣΑΚΕ: Οριστικά εκτός Basket League o Πανιώνιος – Νέα κλήρωση με 12 ομάδες

ΕΣΑΚΕ: Οριστικά εκτός Basket League o Πανιώνιος – Νέα κλήρωση με 12 ομάδες

Οριστικά χωρίς τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Basket League για τη σεζόν 2020/2021.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ -για τα τηλεοπτικά δικαιώματα- ότι δεν έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στην Basket League την σεζόν 2020/21.

Η συγκεκριμένη κίνηση βέβαια ήταν ήταν κάτι το αναμενόμενο, αφού την είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, μετά και το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις με υποψήφιο επενδυτή.

Για να επισημοποιηθεί η απόσυρση του Πανιωνίου από την Basket League πρέπει να κατατεθεί σχετικό έγγραφο από τους “κυανέρυθρους” στην διοργανώτρια αρχή.

Στη συνέχεια, θα γίνει εκ νέου κλήρωση για το πρωτάθλημα, αφού πλέον οι ομάδες της Basket League θα είναι 12 και όχι 13 (μια εξ αυτών είχε ρεπό κάθε αγωνιστική). Η κλήρωση πιθανότατα θα γίνει την Παρασκευή (02.10.2020).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.