Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Ι.Παπαπέτρου ενόψει Φενέρμπαχτσε

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Ι.Παπαπέτρου ενόψει Φενέρμπαχτσε

Χωρίς τον αρχηγό του, τον Ιώαννη Παπαπέτρου αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Ο «Πάπι» και ο Σάικς επέστρεψαν με προβλήματα από τη Βαρκελώνη, καθώς ο αρχηγός των «πρασίνων» ενοχλήσεις στα πλευρά από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με την Μπαρτσελόνα, ενώ ο Αμερικανός πλέι μέικερ υπέστη κάκωση στη φτέρνα.

Αμφότεροι δοκίμασαν να μπουν στην προπόνηση της Τετάρτης (21/10), όμως ο πρώτος δεν τα κατάφερε και έμεινε στα «πιτς» δημιουργώντας επιπλέον… πονοκεφάλους στον κόουτς του. Αντιθέτως, ο Σάικς θα είναι στη 12άδα, όπως και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Ιωάννης δεν κατάφερε να κάνει καμία ολοκληρωμένη προπόνηση και δεν θα είναι στο αυριανό ματς. Ο Σάικς έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σήμερα και θα είναι στη δωδεκάδα», ανέφερε ο 43χρονος τεχνικός για το… ιατρικό δελτίο της ομάδας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.