ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Παναθηναϊκός «έλιωσε» τους Τούρκους της Φενέρ στο ΟΑΚΑ με 82-68

Ο Παναθηναϊκός «έλιωσε» τους Τούρκους της Φενέρ στο ΟΑΚΑ με 82-68

Ο εκπληκτικός Παναθηναϊκός «έλιωσε» τους Τούρκους της Φενέρ με 82-68 στο ΟΑΚΑ.

Η καλή εμφάνιση στην Βαρκελώνη δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα και η υπερπροσπάθεια έμεινε στη μέση. Η επιστροφή στο ΟΑΚΑ άλλαξε όμως την εξίσωση και ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία σπουδαία νίκη, αφού επικράτησε της Φενέρμπαχτσε (82-68) και ανέβηκε στο 2-2.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις και λίγα «νεκρά» διαστήματα, οι «πράσινοι» στηρίχτηκαν σε ένα συγκεκριμένο τρίπτυχο: Άμυνα, συγκέντρωση και στοχευμένες επιλογές. Οι «πράσινοι» ανταποκρίθηκαν καλά και «κλείδωσαν» βασικά… γρανάζια των Τούρκων, όπως ο Ντε Κολό (5π. με 2/8 σουτ) και ο Βέσελι (6π.), ενώ επιθετικά πήραν πολλά από τον εξαιρετιικό Νέντοβιτς, που έκανε μεγάλη εμφάνιση με 28 πόντους και 7/12 τρίποντα.

Βοήθησε ο Κίφερ Σάικς (11 πόντοι, 5 ασίστ), ενώ συνολικά ο Γιώργος Βόβορας πήρε αρκετά στοιχεία από πολλούς παίκτες του, όπως ο Όγκαστ (9 πόντοι, 4/4 δίποντα, 4 ριμπάουντ) και ο Σαντ Ρος (6 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα).

Αντίθετα, από τους ηττημένους πάλεψε ο Λορένζο Μπράουν (17 πόντοι, 6 ασίστ), καλός και ο Αχμέτ Ντουβερίογλου (15 πόντοι με 6/7 δίποντα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.