ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην πόρτα της εξόδου το Νοέμβριο από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Φ.Καμπάτσο

Στην πόρτα της εξόδου το Νοέμβριο από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Φ.Καμπάτσο

Με τις βαλίτσες στο χέρι βρίσκεται ο Φακούντο Καμπάτσο, καθώς όπως όλα δείχνουν το Νοέμβριο αναμένεται να αναχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό το ΝΒΑ.

Για λίγο ακόμη θα μπορεί να ποντάρει στις υπηρεσίες του Φακούντο Καμπάτσο η Ρεάλ. Όπως αναφέρει η Marca, αν η νέα σεζόν στο ΝΒΑ αρχίσει στις 22 Δεκεμβρίου, τότε ένα μήνα πριν θα ανοίξει η αγορά των παικτών και ο Αργεντινός θεωρείται δεδομένο πως στο τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα φύγει για τις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, ο Καμπάτσο πλέον έχει άλλα εννιά ματς μπροστά του με τη Ρεάλ. Αυτά με Μπάγερν, Ζαλγκίρις, Ερυθρό Αστέρα, Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα και αυτά με Βαλένθια, Φουενλαμπράδα, Ανδόρα και Μανρέσα για την ACB.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.