ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ισπανία: Αποθέωση από συμπαίκτες και αντιπάλους στην τελευταία εμφάνιση του Φ.Καμπάτσο (βίντεο)

Ισπανία: Αποθέωση από συμπαίκτες και αντιπάλους στην τελευταία εμφάνιση του Φ.Καμπάτσο (βίντεο)

Την τελευταία του εμφάνιση με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε ο Φακούντο Καμπάτσο και κατά την έξοδό του από την αναμέτρηση έζησε συγκινητικές στιγμές.

Ο Αργεντίνος γκαρντ απέναντι στην Μανρέσα αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τους «μερένχες», καθώς αναμένεται να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να παίξει στο NBA με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Έτσι λοιπόν, όταν ο Πάμπλο Λάσο τον απέσυρε στον πάγκο λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης χαιρέτησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, σε μία αρκετά συναισθητικά φορτισμένη σκηνή.

Ενώ υπήρχαν πολλά χαμόγελα όταν πήγαινε με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια στο φινάλε του παιχνιδιού.

Δείτε εδώ:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.