ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Basketball Champions League: Στην κορυφαία πεντάδα του μήνα ο Γ.Μορέιρα (βίντεο)

Basketball Champions League: Στην κορυφαία πεντάδα του μήνα ο Γ.Μορέιρα (βίντεο)

O Γιανίκ Μορέιρα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με την φανέλα της ΑΕΚ και η διοργανώτρια αρχή του BCL τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία πεντάδα για τον μήνα Νοέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

Ο Γιανίκ Μορέιρα είχε αντιμετωπίσει αρκετές φορές την ΑΕΚ ως αντίπαλος – είτε στον ΠΑΟΚ, είτε ως παίκτης του Περιστερίουι -μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να ενταχθεί στην Βασίλισσα της Αθήνας το καλοκαίρι, οπότε και οι δύο πλευρές ήξεραν πολύ καλά τι να περιμένουν από αυτή τη συνεργασία.

Αυτό που δεν μπορούσε να ξέρει ο σέντερ από την Ανγκόλα είναι ότι θα απολάμβανε την καλύτερη πορεία της καριέρας του στο BCL,στην οποία μετράει 36 παιχνίδια ως ώρας, στον πρώτο Νοέμβριό του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Στη νίκη με 83-81 κόντρα στη Σολέ στις 17 Νοεμβρίου ο Μορέιρα σκόραρε 21 πόντους, επίδοση που είναι career high στη διοργάνωση, ενώ στα 3 πρώτα παιχνίδια του έχει μεταξύ άλλων και επίδοση 27 μονάδων στο ranking στη νίκη με 100-96 κόντρα στη Χάποελ Χολόν.

https://www.instagram.com/p/CIDrkyiFnSf

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CHvIL-OFfsK/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.