Ένα τρίποντο του Ν.Μίροτιτς κοστίζει 500 ευρώ – Θα τα προσφέρει σε άπορη οικογένεια

Ένα τρίποντο του Ν.Μίροτιτς κοστίζει 500 ευρώ – Θα τα προσφέρει σε άπορη οικογένεια

O Νίκολα Μίροτιτς αποφάσισε να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και να προσφέρει 500 ευρώ για κάθε εύστοχο τρίποντο που θα πετυχαίνει, σε μία άπορη οικογένεια.

Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα πρόκειται να προσφέρει €500 για κάθε εύστοχο τρίποντο απ’ αυτή την εβδομάδα (ξεκινώντας από την αναμέτρηση των Καταλανών με τη Βιλερμπάν), μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου.

Ο σκοπός του μοιάζει ιερός, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στην άπορη οικογένεια Κόκιτς, η οποία ζει στην πόλη του Ντόμποζ. Αυτή τη στιγμή η φαμίλια με τα έντεκα παιδιά (τα πέντε είναι από 2 έως 12 ετών) δεν έχει το δικό της σπίτι και φιλοξενείται από φίλους!

Αυτός θα είναι ο σκοπός του Μίροτιτς, να προσφέρει χρήματα για το χτίσιμο μιας οικείας για την άτυχη Κόκιτς. Κάθε τρίποντα, πλέον, θα αξίζει κάτι παραπάνω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προσπάθεια του Ισπανού διεθνής θα γίνει με την αρωγή του ιδρύματος «Serbs for Serbs» (σ.σ.: οι Σέρβοι για τους Σέρβους), με το οποίο η οικογένεια του Μίροτιτς έχει στενή συνεργασία για πολλά χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.