Κέβιν Λοβ: Σκέφτεται ακόμα την αυτοκτονία (βίντεο)

Κέβιν Λοβ: Σκέφτεται ακόμα την αυτοκτονία (βίντεο)

Ο Κέβιν Λοβ, δίνει εδώ και χρόνια μάχη με την κατάθλιψη και μάλιστα ο γνωστός μπασκετμπολίστας σκέφτεται ακόμα την αυτοκτονία.

Μια μάχη που έχει συγκλονίσει το μαγικό κόσμο του NBA. Eκτοτε άλλαξε όλη η λογική του πρωταθλήματος στις ΗΠΑ για τους αθλητές και τον ψυχισμό τους.

Ομως ο… άθελα του πρωταγωνιστής, Κέβιν Λοβ παραμένει σε ένα σκοτεινό μέρος και παραδέχεται ότι λόγω της κατάθλιψης έχει ακόμη τάσεις αυτοκτονίας! Πρόσφατα έγραψε στο Players Tribune πως η κατάθλιψη είναι εξαντλητική και προέτρεψε όσους παλεύουν με αυτή να μιλήσουν, να ζητήσουν βοήθεια και να ακολουθήσουν θεραπεία.

Τώρα, ο αθλητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς παραδέχεται, μέσω της εκπομπής In Depth με τον Γκρέιαμ Μπένσινγκερ, πως σκέφτηκε και συνεχίζει να σκέφτεται την αυτοκτονία, δείχνοντας πως παραμένει σε μια δύσκολη φάση της ζωής του την οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και βοήθεια των ειδικών.

«Υπήρξαν στιγμές τρομακτικές, πέρασε από το μυαλό μου η ιδέα να αυτοκτονήσω, περνούσε αρκετά συχνά από το μυαλό μου. Ευτυχώς δεν το προσπάθησα. Όταν μπαίνεις σε αυτή την κατάσταση, το σκέφτεσαι. Το να το κρατάω μέσα μου με στοιχειώνει. Με κάνει ευάλωτο, ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω στην ίδια κατάσταση. Δεν επιλέγεις πότε έρχονται αυτές οι σκέψεις και πότε όχι. Η απομόνωση εξαιτίας της πανδημίας, με το μέλλον να μοιάζει δυσοίωνο, σε βάζει σε μια δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν μέρες που υποφέρω, δεν αισθάνομαι ότι αξίζω. Οι πληγές είναι εκεί και δεν επουλώνονται πάντα» είπε μεταξύ άλλων ο Κέβιν Λοβ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.