ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

O Ν.Τραμπ τιμά τον Κ.Μπράιαντ – Δημιουργεί άγαλμα του στον Εθνική Κήπο Αμερικανών Ηρώων

O Ν.Τραμπ τιμά τον Κ.Μπράιαντ – Δημιουργεί άγαλμα του στον Εθνική Κήπο Αμερικανών Ηρώων

Η θητεία του Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μετρά αντίστροφα, όμως ο Αμερικανός δεν ξεχνά τον Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο αναμένεται και να τιμήσει.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας ο απερχόμενος πρόεδρος έχει δώσει εντολή να στηθεί ένα άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ, στον Εθνικό Κήπο Ηρώων, για να τιμηθεί με αυτό τον τρόπο η μνήμη του θρύλου του μπάσκετ, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Να θυμίσουμε ότι σε ακριβώς μια εβδομάδα (26 Ιανουαρίου) συμπληρώνεται ένας χρόνος από το μοιραίο δυστύχημα με το ελικόπτερο, το οποίο στοίχισε τη ζωή τόσο στον ίδιο, όσο και την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, όπως και σε ακόμα εφτά άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπράιαντ βρίσκεται σε μια λίστα, όπου υπάρχουν μεταξύ άλλων τα ονόματα των Μοχάμεντ Άλι, Ουίλ Άρμστρονγκ, Νιλ Άρμστρονγκ, Ουίτνεϊ Χιούστον και Φρανκ Σινάτρα. Το πιθανότερο, βέβαια, είναι να χρειαστεί κι η έγκριση του Τζο Μπάιντεν για να προχωρήσει η διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.