ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΕΟΚ: «Είχε γίνει παρανόηση – Ενσωματώθηκαν κανονικά οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ»

ΕΟΚ: «Είχε γίνει παρανόηση – Ενσωματώθηκαν κανονικά οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ»

Ενσωματώθηκαν τελικά οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΚ υπήρξε παρανόηση.

Η ΕΟΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την καθυστερημένη άφιξη των παικτών της Ένωσης, κάνοντας λόγο για παρανόηση με την ομάδα. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Δημήτρης Μωραϊτης θα είναι έτσι κανονικά στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου για τα παιχνίδια της Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

«Στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών ενσωματώθηκαν οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ, που δεν ήταν παρόντες στην απογευματινή συγκέντρωση του ΟΑΚΑ.

Κατόπιν επικοινωνίας που υπήρξε από πλευράς ΑΕΚ, επισημάνθηκε ότι είχε γίνει παρανόηση του προγράμματος και ότι οι παίκτες επιθυμούσαν να είναι παρόντες στην προσπάθεια και ζητούσαν να γίνουν δεκτοί.

Η διοίκηση της ΕΟΚ εκτιμώντας με ψυχραιμία την κατάσταση, γνωρίζοντας την πάγια επιθυμία των Ελλήνων αθλητών να συνεισφέρουν όποτε καλούνται στην Εθνική Ομάδα και βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε την εισήγηση του προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου να ενσωματωθούν οι παίκτες στην προετοιμασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατόπιν αυτών, o Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Δημήτρης Μωραϊτης πήγαν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και αύριο (15/2) θα αναχωρήσουν με την αποστολή για τη Ρίγα της Λετονίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.