ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οριστικά στις 7 Μαρτίου το All Star Game στην στην Ατλάντα

Οριστικά στις 7 Μαρτίου το All Star Game στην στην Ατλάντα

Μετά από πολλές συζητήσεις και επαφές το ΝΒΑ αποφάσισε ότι το All Star Game στην Ατλάντα, παρά τις ανησυχίες κορυφαίων παικτών, θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου.

«Το NBA All-Star Game στην Ατλάντα θα συνεχίσει την ετήσια παράδοσή μας να γιορτάζουμε το παιχνίδι με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο», υπογράμμισε ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Ανταμ Σίλβερ, σε δελτίο Τύπου και πρόσθεσε: «Εκτός από τα όσα θα διαδραματιστούν στο παρκέ, το All-Star Game θα τιμήσει τον ζωτικό ρόλο που παίζουν τα HBCU στις κοινότητές μας και θα εστιάσει την προσοχή και τους πόρους στην ανακούφιση των πιο ευάλωτων από την COVID-19».

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, πάντως, ήταν μεταξύ εκείνων που εξέφρασαν δυσαρέσκεια για τη διοργάνωση ενός All-Star Game εν μέσω πανδημίας και κατά τη διάρκεια ενός ήδη συμπιεσμένου προγράμματος στην κανονική περίοδο του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

«Έχω μηδενική ενέργεια και μηδενικό ενθουσιασμό για ένα All-Star φέτος. Δεν καταλαβαίνω καν γιατί πρέπει να γίνει», είχε τονίσει πριν από δύο εβδομάδες ο σουπερ σταρ των Λέικερς.

Ανάμεσα στα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας που θα εφαρμοστούν στο All-Star είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος “mini φούσκας” μέσα σε ένα ξενοδοχείο για παίκτες και προπονητές, οι οποίοι θα υποβάλλονται σε τεστ ανίχνευσης COVID-19.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραμείνουν στο καθορισμένο ξενοδοχείο, εκτός από τις δραστηριότητες του All-Star, ενώ δεν θα υπάρχουν δραστηριότητες φιλάθλων ή εκδηλώσεις με εισιτήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, το NBA ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει την ίδια ημέρα, τους διαγωνισμούς τριπόντων, δεξιοτήτων και καρφωμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.