ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Eurobasket 2022: Μόλις δύο κενές «θέσεις» απομένουν

Eurobasket 2022: Μόλις δύο κενές «θέσεις» απομένουν

Μόλις δύο κενές «θέσεις» απομένουν για το Eurobasket 2022.

Βέλγιο, Βουλγαρία, Φινλανδία, Γαλλία, Μ. Βρετανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ολλανδία, Ρωσία, Σερβία και Τουρκία «έκλεισαν» στην προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών μια θέση και προστέθηκαν δίπλα σε Ελλάδα, Βοσνία, Κροατία, Ισραήλ, Σλοβενία, Ισπανία και Ουκρανία, που είχαν προκριθεί από το Νοέμβριο, ενώ χωρίς άγχος συμμετέχουν εξ αρχής οι συνδιοργανώτριες Τσεχία, Γερμανία, Γεωργία και Ιταλία.

Ελπίδες πρόκρισης έχουν μόλις τέσσερις ομάδες. Η Εσθονία και η Βόρεια Μακεδονία από τον δεύτερο όμιλο και η Δανία με τη Λιθουανία από τον τρίτο. Στην πρώτη περίπτωση, η Εσθονία έχει σαφές προβάδισμα, καθώς οι Σκοπιανοί θα πρέπει να κερδίσουν Ιταλία και Εσθονία, υπερκαλύπτοντας το -9 από τους Εσθονούς, που θα πρέπει να χάσουν και από τη Ρωσία. Στον τρίτο όμιλο, τα πράγματα είναι απλά, καθώς ο νικητής του Λιθουανία-Δανία προκρίνεται και ο ηττημένος μένει εκτός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καμία ελπίδα πρόκρισης δεν έχουν πλέον η Ρουμανία, η Σουηδία, η Ελβετία, η Αυστρία, το Μαυροβούνιο και η Λετονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.