Ολυμπιακός: Πολυπόθητος στόχος ενόψει καλοκαιριού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός: Πολυπόθητος στόχος ενόψει καλοκαιριού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ενόψει καλοκαιριού, φαίνεται να βρίσκεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς μένει ελεύθερος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν… κυκλώσει την περίπτωση του γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και το καλοκαίρι, όπου μένει ελεύθερος, προτίθενται να κάνουν την κίνησή τους.

Από την πλευρά του, το περιβάλλον του διεθνούς γκαρντ αναφέρει πως προτεραιότητά του είναι η επιστροφή στο ΝΒΑ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παραμείνει στην Ευρώπη, εφόσον δεχθεί κάποια ελκυστική πρόταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 25χρονος μετακόμισε στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου το 2019, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με οψιόν για ακόμη ένα. Φέτος, σε 24 ματς στην Ευρωλίγκα, ο Ντόρσεϊ έχει κατά μέσο όρο 10,7 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ, ενώ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ μετράει αντίστοιχα 9,6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.