ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός – Αρης 94-72: Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Τι Τζέι Μπρέι – Ανησυχία για τον Ι.Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός – Αρης 94-72: Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Τι Τζέι Μπρέι – Ανησυχία για τον Ι.Παπαπέτρου

Ο Τι Τζέι Μπρέι φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς προσέφερε σημαντική βοήθεια και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη με 94-72 επί του Άρη.

Λίγο η κούραση, λίγο η ταλαιπωρία από το ταξίδι, λίγο το μικρό χρονικό διάστημα από το προηγούμενο ματς στην EuroLeague, στάθηκαν αρκετά για τον Παναθηναϊκό να παρουσιαστεί «νωθρός» και χωρίς ενέργεια στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Την ίδια ώρα οι δύο σταρ της ομάδας (σ.σ. Νέντοβιτς και Χεζόνια) παρακολουθούσαν από τον πάγκο και δεν… μπορούσαν να δώσουν στην ομάδα τους την απαραίτητη ώθηση. Όπως ήταν φυσικό και επόμενο ο Άρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσε. Είτε με ζώνη, είτε προσπαθώντας να απειλήσει με συνεχόμενα ντραιβ επιδιώκοντας τις επαφές. Οι Τσάλμερς και Κουζέλογλου ήταν εκείνοι που προσπαθούσαν να κρατήσουν τον Άρη στο σκορ, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε προηγηθεί με 19-14 ένα λεπτό πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου (19-19).

Στη συνέχεια οι «πράσινοι» προσπάθησαν να ανεβάσουν την ένταση στο παιχνίδι τους, αλλά ο Κάτας συνέχισε το rotation για τις απαραίτητες (ελέω απραξίας) «ανάσες» αλλά με τον Μπέντιλ σε καλή μέρα (σ.σ. εξαιρώντας τις βολές) ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί με 30-23 στο 15′. Φυσικά το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο και στον Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε σε πολλούς τομείς έχοντας 6 πόντους (2/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 13 λεπτά). Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι (αν και είχαν 8/10 δίποντα στο α’ μέρος) αναλώθηκαν σε πολλά τρίποντα (8/20 στο ημίχρονο) αλλά ο Άρης παρέμενε ανταγωνιστικός έως και το 19′ (36-34). Όμως ένα 6-0 σερί σε ένα λεπτό βοήθησε τον Παναθηναϊκό να προηγηθεί με 43-34 στο ημίχρονο και να είναι πιο… ήρεμος ενόψει της συνέχειας.

Η αντεπίθεση του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και με την έναρξη του β’ μέρους, καθώς πραγματοποίησε επιμέρους 10-2, με τον Τι Τζέι Μπρέι να… παίρνει φωτιά έξω από τα 6.75 μέτρα, ενώ το επιμέρους έφτασε στο 17-5 και τη διαφορά στο +21 (60-39). Το γεγονός αυτό έδωσε την δυνατότητα στον Όντεντ Κάτας να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα των «πρασίνων». Φυσικά το τρακ του ήταν εμφανέστατο μετά τα πρώτα του λεπτά μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Ο Μπρέι συνέχισε τον… χαβά του και στην τελευταία περίοδο, με αποτέλεσμα να θυμάται για… πολλά χρόνια το «πράσινο» ντεμπούτο του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 43-34, 70-48, 94-70

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.