ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΑΕΚ-Μεσολόγγι 98-76: Τρίποντη εκτέλεση με πρωταγωνιστή τον Μέικον

ΑΕΚ-Μεσολόγγι 98-76: Τρίποντη εκτέλεση με πρωταγωνιστή τον Μέικον

Η ΑΕΚ χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από το Μεσολόγγι επικράτησε με 98-76, με τον Μέικον να κάνει ότι θέλει μέσα στο παρκέ.

Για ένα δεκάλεπτο, το Μεσολόγγι έδειχνε ικανό να κάνει την έκπληξη. Έτρεχε σε κάθε πιθανή ευκαιρία και η ΑΕΚ ήταν πάντα δεύτερη. Και ασθμαίνουσα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 12-3, προτού η ΑΕΚ, μετά το τάιμ άουτ του Παπαθεοδώρου αλλάξει το παιχνίδι της.

Σε εκείνο το διάστημα η ΑΕΚ είχε 1/11 σουτ και το Μεσολόγγι 5/6! Από το 12-3, η ΑΕΚ μείωσε στο 14-13 και προηγήθηκε με 24-19 με αιχμή του δόρατος τον Δημήτρη Κατσίβελη.

Η ομάδα του Παπαθεοδώρου σάρωσε στα επιθετικά ριμπάουντ (9 στο πρώτο ημίχρονο με 21 συνολικά ριμπάουντ) κατάφερε να ισορροπήσει τους αιφνιδιασμούς του Μεσολογγίου (10 πόντους στο 1ο).

Ένα κάρφωμα του Σλότερ έφερε τη διαφορά στους 8 (36-28), με την ΑΕΚ να κάνει από εκεί και πέρα ένα επί μέρους 9-4 για να αυξήσει και άλλο τη διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ βρήκε λύσεις πίσω από τη γραμμή του τριπόντου και συνέχισε να σαρώνει στα επιθετικά ριμπάουντ. Και φυσικά είδε τον Ντάριλ Μέικον, σε ένα ακόμη ματς, να αναλαμβάνει τον ρόλο του σκόρερ.

Η διαφορά έφτασε μέχρι τους 17 πόντους (66-49) και μετά στους 19 (79-60) με το τρίποντο του Γιόνας Ματσιούλις και από εκεί στους 21 (81-60) με το δίποντο του Μέικον.

Το υπόλοιπο της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικό. Με την ΑΕΚ να επιμένει στα σουτ τριών πόντων και το Μεσολόγγι να μην έχει ανάσες για να ακολουθήσει.

Με το σκορ ήδη στο 81-63, η ΑΕΚ κατέγραψε ένα σερί 12-0 έφερε τη διαφορά στους 30 πόντους (93-63).




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.