ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιωνικός-Λαύριο 88-89: Πήραν το «θρίλερ» οι φιλοξενούμενοι με εντυπωσιακή επίθεση

Ιωνικός-Λαύριο 88-89: Πήραν το «θρίλερ» οι φιλοξενούμενοι με εντυπωσιακή επίθεση

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι για τους φιλάθλους το Λαύριο επικράτησε με 89-88 του Ιωνικού Νίκαιας και συνέχισε τις νίκες στην Basket League.

Οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν τη αναμέτρηση έχοντας το μυαλό στην επίθεση δίνοντας μικρή σημασία στα αμυντικά τους καθήκοντα. Το Λαύριο με πλουραλισμό και γρήγορο μπάσκετ έβρισκε πόντους ενώ οι γηπεδούχοι ακούμπησαν με συνέπεια τη μπάλα στα χέρια του Μαυροκεφαλίδη (18-20, 7′). Οι παίκτες του Σερέλη βρήκαν σημείο αναφοράς κι αυτοί στη ρακέτα με τον Ανοσίκε να κάνει το 22-30 (10′).

Ο Ιωνικός απέκτησε βοήθεια στο πρόσωπο του Χόλοουελ ενώ το Λαύριο πήρε πόντους από τους Περσίδη και Μαστρογιαννόπουλο (35-38, 14′). Ο «τρελός» ρυθμός του παιχνιδιού συνεχίστηκε με τα τρίποντα του Ντέιβις να κάνουν τη διαφορά (49-56, 20′).

Στην τρίτη περίοδο Γερομιχαλός και Ντιαλό ανέλαβαν δράση για χάρη του Λαυρίου ενώ ο Αγγέλου είδε τον Σμιθ να είναι πιο επιθετικός (58-68, 28′).

Ο Ιωνικός μπήκε καλά στο τελευταίο δεκάλεπτο και μείωσε σε 74-75 (34′), όμως με 6 διαδοχικούς πόντους από τον Κάρτερ οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν με 77-83 (36′). Με τρίποντα των Χόλοουελ και Πετρόπουλου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στους 85 πόντους (38′).

Με το σκορ στο 87-89 και 11” ο Χουγκάζ είχε 1/2 βολές, ο Μουράτος έκανε 0/2 όμως το σουτ του Σμιθ δε βρήκε στόχο και έτσι το Λαύριο πήρε μία ακόμη νίκη.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.