MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA (βίντεο)

MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA (βίντεο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP στο All Star Game του NBA!

Ο MVP των τελευταίων δύο χρόνων στο πρωτάθλημα, έκανε μία απίθανη εμφάνιση στην γιορτή του μπάσκετ όπου σημείωσε ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης με 16/16 σουτ!

Είχε 13/13 δίποντα και 3/3 τρίποντα, ενώ ακόμη πρόλαβε σε 19 μόλις λεπτά, εκτός από τους 35 πόντους, να μαζέψει 7 ριμπάουντ, να μοιράσει 3 ασίστ και να έχει 1 κλέψιμο και 1 τάπα, για να πάρει στο τέλος το βραβείο του MVP της διοργάνωσης, το οποίο από φέτος φέρει το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ.

Έτσι μεγάλωσε την συλλογή του, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς στην οποία άνηκε, κέρδισε αυτή του Κέβιν Ντουράντ με 170-150, με ένα σημαντικό ποσό να διατίθεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Για τους νικητές, 32 πόντους είχε ακόμη ο Λίλαρντ και 28 ο Κάρι, ενώ πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο Μπιλ με 26 πόντους.

«Συνήθως η τράπεζα είναι κλειστή για μένα, αλλά σήμερα ήταν ανοιχτή… Ήταν διασκεδαστικό για όλους μας. Ο γιος μου πρώτη φορά με είδε να παίζω σε All Star και αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο σε αυτόν» είπε ο Αντετοκούνμπο μετά την απονομή του βραβείου του MVP.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.