ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λαύριο-Κολοσσός 83-77: Δεν βρίσκει αντίπαλο η ομάδα του Χρήστου Σερέλη

Λαύριο-Κολοσσός 83-77: Δεν βρίσκει αντίπαλο η ομάδα του Χρήστου Σερέλη

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση το Λαύριο επικράτησε με 83-77 της Κολοσσού Ρόδου και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία.

Το Λαύριο βρήκε ρυθμό στην επίθεση στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Κολοσσό, εκεί όπου τα τρία συνεχόμενα τρίποντα των Κόζι και Σάβατζ έκαναν το 24-17 στο 9:07 για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο υπέρ τους +9 (26-17) με τον Ανοσίκε ενώ ο Μαστρογιαννόπουλος ανέβασε τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα, κάνοντας το 28-17 από τη γραμμή των βολών. Εν συνεχεία ο Ντιαλό διατήρησε τη διαφορά στο +10 για το Λαύριο (39-29, 16:32) που πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 44-38, έχοντας ως κορυφαίο σκόρερ τον Ανοσίκε (12π., 6ριμπ.) και σουτάροντας με 70% στο δίποντο (12/17).

Στην τρίτη περίοδο ο Κολοσσός βελτίωσε την άμυνά του, εκμεταλλεύτηκε τις κακές επιλογές των γηπεδούχων, έκανε επιμέρους σκορ 8-15 και προηγήθηκε με 52-53 στο 30’. Οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο, εκεί όπου ο Ντιαλό έκανε… airball σε βολή με τον δείκτη του σκορ 60-63! Ο Καντέρ σκόραρε για το 61-65 με layup ενώ το Λαύριο επέμεινε δίχως επιτυχία στο μακρινό σουτ… Ο Κάρτερ με 2/2 βολές μείωσε σε 63-65 στο 38:30 κόντρα στο Λαύριο που είχε συνεχόμενες κακές επιλογές! Ο Ξανθόπουλος αστόχησε ελεύθερος σε τρίποντο από τη γωνία κι εν συνεχεία ο Ντέιβις τελείωσε τη φάση με κάρφωμα για το 65-65 στα 11.2’’! Ο Ουότσον πήρε την επίθεση όμως αστόχησε σε τρίποντο και το ματς πήγε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί το Λαύριο πέρασε την μπάλα κοντά στο καλάθι και ο Ντιαλό σκόραρε για το +4 (72-68) ενώ ο Κάρτερ έδωσε… αέρα έξι πόντων στους γηπεδούχους με 2/2 βολές στα 2:36 για το τέλος (74-68). Ο Καντέρ είχε 0/2 βολές με τον δείκτη του σκορ στο 74-70 και ο Κάρτερ έδωσε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στο Λαύριο με γκολ-φάουλ (77-70) στα 57.5 δευτερόλεπτα για το φινάλε! Ακολούθως ο Μουράτος από τη γραμμή των βολών έκανε το 79-72 για το Λαύριο που κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.