Είδηση-σοκ στο ΝΒΑ: Ο Σον Μπράντλεϊ έμεινε παράλυτος μετά από τροχαίο ατύχημα

Είδηση-σοκ στο ΝΒΑ: Ο Σον Μπράντλεϊ έμεινε παράλυτος μετά από τροχαίο ατύχημα

Τεράστιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο παλαίμαχος σέντερ των Μάβερικς, Σον Μπράντλεϊ έμεινε παράλυτος μετά από τροχαίο ατύχημα.

Τον χτύπησε από πίσω και η ζημιά ήταν τεράστια στην σπονδυλική του στήλη. Τις τελευταίες 8 εβδομάδες βρισκόταν σε νοσοκομείο στη Γιούτα.

Από την πρώτη στιγμή δίπλα του έδειξαν πως είναι ο ιδιοκτήτης του Ντάλας, Μαρκ Κιούμπαν και ο GM της ομάδας, Ντόνι Νέσλον.

Ο Γερμανός ήταν Νο.2 στο draft του 1993 από τους Σίξερς, ενώ έχει παίξει και σε Νετς εκτός Μάβερικς και Φιλαδέλφεια. Το 1997 ήταν ο κορυφαίος μπλοκέρ στο ΝΒΑ, ενώ στην καριέρα του είχε 8.1 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 2.5 μπλοκ μέσο όρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.