ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας 82-86: Εντυπωσιακός ο Σαντ Ρος αλλά δεν ήταν αρκετός

Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας 82-86: Εντυπωσιακός ο Σαντ Ρος αλλά δεν ήταν αρκετός

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ, όμως ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 86-82 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Κουβανός γκαρντ πέτυχε 21 πόντους με 4/6 τρίποντα, έκανε 7 κλεψίματα (!) και ισοφάρισε το ρεκόρ του Διαμαντίδη, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ, ωστόσο οι «πράσινοι» πλήρωσαν την κακή τους άμυνα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν να προηγούνται με +11 στο 28′, αλλά η επιλογή του Όντεντ Κάτας να ρίξει σε εκείνο το διάστημα τη second unit του «στοίχισε» στον Παναθηναϊκό, με τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» με το… διαστημικό 18-0. Στην ουσία, οι Σέρβοι έκαναν τη δουλειά τους, σούταραν με καλά ποσοστά και έφυγαν δίκαια με το διπλό από την Αθήνα. Να σημειωθεί πως στο 32′ ο Ισραηλινός προπονητής αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή, ολοκληρώνοντας έτσι ένα κακό βράδυ για τον ίδιο.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος ήταν με διαφορά ο κορυφαίος των γηπεδούχων (21π., 3ρ., 4ασ.) και ένας από τους… ελάχιστους που έπαιζαν άμυνα, φτάνοντας στα 7 (!) κλεψίματα. Διψήφιοι ήταν και οι Μάριο Χεζόνια (15π.), Ιωάννης Παπαπέτρου (14π.), Γιώργος Παπαγιάννης (14π.). Όμως, η συνολική εικόνα των γηπεδούχων ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων και του επιπέδου της Euroleague.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Λόιντ, που… σταμάτησε στους 27π. και έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην άμυνα του «τριφυλλιού», ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσε και ο Κόρεϊ Ουόλντεν (14π.).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.