ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κίνηση ανθρωπιάς: O Ολυμπιακός πρόσφερε υγειονομικό υλικό για την κάλυψη αναγκών στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου (φωτό)

Κίνηση ανθρωπιάς: O Ολυμπιακός πρόσφερε υγειονομικό υλικό για την κάλυψη αναγκών στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου  (φωτό)

Στο πλαίσιο του bwin Monday Night Against Covid-19 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη και έτσι στο περιθώριο του αγώνα οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ξανά πως στηρίζουν έμπρακτα την κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, μαζί με τον Κωνσταντίνο Εφραιμίδη, CSR Manager της bwin, παρέδωσαν στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο», Μιχάλη Ζουλούφο, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου. «Ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για το τεράστιο έργο και τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά» δήλωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στα social media.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες απέδειξαν έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή τους στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και πρόσφεραν υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Στο περιθώριο του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, μαζί με τον Κωνσταντίνο Εφραιμίδη, CSR Manager της bwin, παρέδωσαν στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο», Μιχάλη Ζουλούφο, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΚΑΕ μάλιστα ανέβασε στα social media τη χαρακτηριστική φωτογραφία και την συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για το τεράστιο έργο και τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.