ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζαλγκίρις για 25η Μαρτίου: «200 χρόνια από την ανάκτηση της ανεξαρτησίας – Συγχαρητήρια Ελλάδα» (φωτό)

Ζαλγκίρις για 25η Μαρτίου: «200 χρόνια από την ανάκτηση της ανεξαρτησίας – Συγχαρητήρια Ελλάδα» (φωτό)

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Ζαλγκίρις καθώς έστειλε τις δικές τις ευχές για την 25η Μαρτίου ανεβάζοντας μια υπέροχη φωτογραφία η οποία έχει και μια μπασκετική πινελιά.

Η ομάδα του Κάουνας με ένα tweet και με μία ωραία φωτογραφία έδωσε τα δικά της συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση.

Η Ζαλγκίρις με φόντο την ελληνική σημαία, τον Σπανούλη και τον Παπαγιάννη έστειλε το δικό της μήνυμα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και όλους τους Έλληνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.