ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακό Γκρίφιν – Επικράτησε με 82-74 του Κολοσσού

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακό Γκρίφιν – Επικράτησε με 82-74 του Κολοσσού

Ο Γκρίφιν πήρε από το χέρι τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στη νίκη με 82-74 επί του Κολοσσού Ρόδου, για να φτάσει στο 10-8 στην Basket League.

Με πολύ καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να ήταν μαζί κύλησαν τα πρώτα έξι λεπτά (13-13). Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που… απομακρύνθηκε, πηγαίνοντας αρχικά στο +4 (17-13) και με τον Τέρνερ στο +5 (22-17), με τον Γουότσον να διαμορφώνει το 22-19 του πρώτου δεκαλέπτου.

Με τον Τέρνερ να συνεχίζει το ίδιο ορεξάτος στη δεύτερη περίοδο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξέφυγε ξανά στο +5 (26-21), με τον Ζάρα να απαντά για τους Ροδίτες και εκείνοι να ισοφαρίζουν (28-28), στο 15’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια μπροστά (40-38).

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον έλεγχο του ματς με τους Λοβ και Γκρίφιν στην αρχή του δεύτερου μέρους (50-44). Από την άλλη, ο Κολοσσός κρατούνταν επιθετικά με τους Άρτις και Καντέρ, αλλά οι Γκρίφιν και Τέρνερ ήταν «ζεστοί», με αποτέλεσμα να στείλουν τους γηπεδούχους στο +9 (63-54), με τον Άρτις να κάνει το 63-56.

Με τρίποντο του Καμπερίδη, η ομάδα του Λυκογιάννη ξέφυγε στο +10 (66-56) στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου. Η απάντηση των Ροδιτών ήταν καλές άμυνες και με τον Καντέρ στην επίθεση, για ένα 2-9 που τους έφερε στο -3 (68-65), το οποίο διατηρήθηκε (70-67) μέχρι το 35’. Ωστόσο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν πανικοβλήθηκε και με μπροστάρη τον Γκρίφιν ξέφυγε στο +10 (78-68) και πήρε τη νίκη με το τελικό 82-74.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 40-38, 63-56, 82-74.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.