Άρης – Ιωνικός 74-62: Νίκη παραμονής για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Άρης – Ιωνικός 74-62: Νίκη παραμονής για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης πήρε μία νίκη από «χρυσάφι» με 74-62 απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας και εξασφάλισε την παραμονή του στην Basket League.

Νίκη με την οποία σταμάτησε το αρνητικό σερί των 4 συνεχών ηττών που μέτρησε εσχάτως στο πρωτάθλημα ( ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Προμηθέα, Κολοσσό Ρόδου) και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.Στη διάρκεια του ματς, μάλιστα, έχασε με διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο τον Γιάννη Κουζέλογλου, ενώ λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ έμεινε εκτός αποστολής, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση, ο Κουίντον Ντεκόζι.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου, ο οποίος στις αρχές Απριλίου υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς, τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα. Ο έτερος πρωταγωνιστής του Άρη στον αγώνα, Μίλαν Μιλόσεβιτς είχε 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο. Πάλεψαν περισσότερο τον Ιωνικό οι Τζέρεμι Χόλογουελ (17π., 10 ριμπ., 5 κλ.), Βασίλης Τολιόπουλος (17π., 3 ασ. 1 κλ).

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 34-32, 61-53, 74-62

ΑΡΗΣ (Σάββας Καμπερίδης): Κουζέλογλου 4, Τσάλμερς 6 (2), Νετζήπογλου 22 (2), Ντραγκίτσεβιτς 12, Λιτλ 2, Σλαφτσάκης, Φλιώνης 8, Μιλόσεβιτς 18 (1), Χαριτόπουλος 2, Πετανίδης, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΙΩΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Αγγέλου): Πετρόπουλος 2, Μαυροκεφαλίδης 9, Χόλογουελ 17 (3), Μουχαϊμίν 4 , Τολιόπουλος 17 (2), Πρίτζετ, Χατζηκυριάκος, Γιώτης, Χουγκάζ 7 (1), Χόλιφιλντ 6

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.